Zašto odabrati granit?

Granit nije samo jedan od najtvrđih tekstura na svijetu, već je i jedan od najatraktivnijih.

Izvrsno izdržljiv

Sudoperi od granita posebno su elegantni i unose prirodan izgled u vašu kuhinju. Naš obrađeni granit ima suptilan sjaj i osjeća se toplo na dodir. Površina je fino teksturirana, ali nije porozna, što osigurava visoki higijenski standard. Sastoji se od 80% kvarcnog pijeska i 20% vrlo tvrde akrilne smole, Franke-ov čvrst granit daje vam dug životni vijek pun ljepote.

Kako održavati da granit izgleda kao nov?

U većini slučajeva potrebno je jednostavno brisanje površine sapunastom najlonskom četkom, kružnim pokretima, a zatim temeljito ispiranje. Ne koristite abrazivna sredstva, praške, izbjeljivače ili sredstva za čišćenje odvoda.

Sanitized®

Kuhinje mogu biti kritično mjesto za širenje bakterija i zahtijevaju posebnu pozornost higijeni. Na nezaštićenom materijalu bakterije se mogu razmnožavati svakih 20 minuta i imati negativan učinak na higijenu. Integrirana higijenska funkcija Sanitized® u sudoperima Fragranite pomaže održati ovo područje čistim i pruža sudoperu trajnu zaštitu. Ne zamjenjuje normalno čišćenje, ali pomaže u održavanju površina bez bakterija. Testovi su dokazali da Fragranite tretiran Sanitized® smanjuje rast bakterija i mikroba za 99%.

Obrađeni materijal smanjuje rizik od širenja i prijenosa bakterija. Mogućnost prijenosa bakterija veća je na neobrađenom materijalu.

Izvrsnost u mnogim bojama

Ispunite svoju kuhinju lijepom bojom i elegantnim granitom. Izaberite granitni sudoper Franke u onoj boji koji je savršen za vas.

Komentiraj