Franke ugradbena pećnica FMY 99 HS BK

9.499,00 kn

Direktna bankovna transakcija 9.024,05 kn

KEKS Pay 9.024,05 kn

Plaćanje na prodajnom mjestu 9.499,00 kn

Plaćanje prilikom preuzimanja 9.499,00 kn

Kartično plaćanje / PayPal - jednokratno i na rate beskamatno 9.499,00 kn

Platiti crypto 9.499,00 kn

Franke

Dizajnirane za profesionalan učinak u udobnosti doma, Franke pećnice su rezultat duboko promišljenog dizajna i naprednih tehnologija. Ujedno su zadovoljeni bitni preduvjeti: izvrsna kvaliteta sirovina i gotovog proizvoda, jednostavnost uporabe i potpuna sigurnost, ušteda energije i zaštita okoliša.

Količina:

Opis

Materijal / boja Crno zrcalno staklo 
Širina ormara (cm) 60
Upravljanje  TFT zaslon u boji osjetljiv na dodir
Energetski razred A+
Zapremina (l) 73
Broj funkcija 17
Staklo vrata Troslojno sa Fullglass patentiranim sustavom skidanja radi čišćenja / soft close
Vodilice 1 teleskopska vodilica
Osvjetljenje 2 bočne halogene lampe
Standardna oprema 1 lim za pečenje, 1 duboki lim za pečenje, 2 rešetke; sonda za pečenje mesa
Dječja zaštita Da

Kuhanje na pari

Kako napraviti jelo koje je izvana hrskavo, a iznutra puno okusa? Na pari Mythos pećnica postat će najbolje čuvana tajna u vašoj kuhinji. Zadivite svoje prijatelje jelima koja čuvaju nutritivne kvalitete i zadržavaju boju i okus nepromijenjenim. Nećete trebati koristiti puno ulja kako biste svoje jelo od povrća ili mesa učinili vlažnim i hrskavim. Vaša parna peć napravit će veliku razliku u vašoj kuhinji i primijetit ćete razliku od prvog zalogaja.

AP002_116.0613.706-Parna pećnica

Multicooking 4 razine

Funkcijom Multicooking moguće je istovremeno kuhati do 4 jela zahvaljujući savršenoj raspodjeli topline. Priprema pizza, keksa ili čak cjelovitog jelovnika od predjela do deserta nikada nije bila tako brza i lagana.

AP002_116.0613.706-4-Razina-Multicooking

Cookassist

Pojednostavite svoj život u kuhinji: mnogi unaprijed pripremljeni recepti trebaju se pripremiti prema vašem ukusu i ukusu vaših gostiju. Samo odaberite vrstu jela, Cookassist će postaviti program i optimalno vrijeme kuhanja za uvijek savršena jela. Mašta nema ograničenja, sve postaje jednostavno i intuitivno.

Cook Assist

Čišćenje parom

Koncept je jednostavan: što manje vremena trošite na čišćenje, više vremena imate za uživanje u finim stvarima u životu. Srećom, ova se pećnica praktički čisti pomoću funkcije čišćenja parom. U procesu čišćenja koristi se samo voda, bez potrebe za deterdžentima, što ga čini jednostavnim i ekološkim.

AP019_116.0606.101-Pirolitičko čišćenje

 

Ovaj proizvod nema recenzije još.

Dodaj svoju recenziju